Νέα και ανακοινώσεις

του οργανισμού

Eκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κω «Ο Ιπποκράτης».

Το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κω «Ο Ιπποκράτης» διοργάνωσε μια μοναδική καλοκαιρινή εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας το Σάββατο 5 Ιουλίου στο Ammos Beach Bar, στην Κω.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Κω, της Φιλαρμονικής Κώων «Παναγιώτης Τσακανιάς» και της ΜΑΡΙΝΑ Κω, στόχευε στο να μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο.
Στην παραπάνω εκδήλωση συμμετείχε και η πρόεδρος του Βακούφ Κω, κα. Ελβάν Κοτζαογλάν, η οποία απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:
”Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε μία από τις πιο σημαντικές πράξεις προσφοράς: την αιμοδοσία.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, είναι πράξη ζωής. Χωρίς να ξέρουμε ποιον βοηθάμε, ξέρουμε ότι προσφέρουμε ελπίδα, ανακούφιση και ίσως μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που την έχει ανάγκη.
Ως Βακούφ, στηρίζουμε πάντα δράσεις που προάγουν την αλληλεγγύη και τη συνοχή της κοινωνίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν και ιδιαίτερα όσους σήμερα δίνουν λίγο από τον εαυτό τους για το καλό των άλλων.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.”
 

Σχολιάστε